" Fårslakt "


Ja du Greta du har varit lugn när det gäller hyss..

Ok, du gnagde av sladdar till husses julbelysning..det var ju inte så farligt tyckte jag men husse hade en annan åsikt..

Idag då kom hyss nr 2. Du har ju blivit så hög så att du kan lägga hakan på fönsterbrädan i köket och titta ut.
Hålla koll på allt löst folk ,som grannar som går förbi.

Ville ju inte utmana ödet så jag har alltid tagit bort en vas och ett underbart fint prydnadsfår som stått i fönstret när jag gått hemifrån..man är ju inte dum..

Ville inte att vasen skulle ramla i golvet och att ni alla 5 flickor skulle trampa i glas och skada er.

Lite småstressigt imorse..skulle iväg till Ronny och få laserbehandling på mitt onda knä kl 10.00.

Gjorde mina ärenden och var borta ca 1,5 timme. Ut på promenad och denna gång hade jag byxorna på!!

Hem och rev morötter och kokade dom för att ge hundarna extra "bukfylla". Greta speciellt, är hungrig jämt. Hon skall ner ca 2 kg innan påsk och då gör morötter lite nytta.

När jag skalade morötterna stod naturligtvis Greta och tiggde.. gav henne en rå morot men inte åt hon den utan spintade bara upp den..fick gå runt och samla morotsbitar i hela nedervåningen.

Döm om min fasa..jag hittade vitt lurv..och något som såg ut som ett ben. Vad är detta? tog ett tag innan poletten ramlade ner..MITT FINA FÅR!!

In i köket..Neeeej fåret var borta! Letade och hittade ett slaktat småantikt får under ett bord. Fina fåret som jag fått i present och var välskött och mycket udda. Jag fick i alla fall ha det i 2 år..

2 ben var avgnagda och ena fina hornet var borta.. Sorg ett litet tag.

Som jag säger..Shit happens!! Egentligen mitt fel för hon lägger ju huvudet precis bredvid fåret..smaskig för en ung dam..mysigt och mjukt.

Hade en liten begravningsceremoni *ler* och kastade det i soporna.

Dagens lärdom: inte gråta över spillda får..mina hundar är friska och vi med.

Snart händer något mycket värre


Kommentarer
Postat av: Kerstin

Jaa du, kära vän, det är inte lätt med hundar som når överallt. Idag har jag försökt rädda ett durkslag från en bitig pyrre. ALLT som inte hänger i taket är hennes tror hon...Tredje gången hon gett sig på det efter mina tafatta försök var det inte mycket kvar att ha, men hon FÅR det ICKE, hon ska inte tro att det är hon som bestämmer här, för det inbillar jag mig att jag gör hmmm - Jag tror jag har ett gammalt får någonstans som du kan få - om jag skulle råka hitta det någon gång vill säga :)

2010-02-10 @ 13:53:26
Postat av: Rose

Oki bruden förstår du inte Greta har längtat efter fårkött hon är väl inte dum heller, o det hade ju kunnat vara ätbart fniss.

2010-02-11 @ 18:22:49
URL: http://adestrompudeluppfodning.blogg.se/

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0